Política de Privacitat | Protecció de dades

L’usuari que facilita o comparteix dades personals amb CATWEB WEBHOSTING SLU, declara que ha estat informat sobre l’existència d’un fitxer de dades de caràcter personal i coneix la titularitat de l’esmentat arxiu (titularitat de CATWEB)

-Les dades personals facilitades, amb caràcter general, no seran comunicades o cedides a tercers. En el cas que fos necessària aquesta comunicació o cessió, se sol·licitaria l’autorització expressa i per escrit.

-Serà necessari que l’usuari completi els camps marcats com “obligatoris” en els formularis de la web perquè puguem respondre correctament a la sol·licitud de l’usuari.

-L’usuari respondrà, en qualsevol cas, de la veracitat de les dades facilitades.

-L’usuari podrà exercir en tot moment els seus drets generals (d’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat i oposició) respecte al tractament de les seves dades personals en el següent correu electrònic: info@catweb.cat. L’assumpte del correu electrònic ha de ser RGPD. També pot fer-ho mitjançant correu postal a la següent adreça: Avinguda Generalitat, 5, Planta 3, Santa Coloma de Gramenet, 08922, Barcelona.

-En qualsevol cas, sempre pot acudir a l’autoritat de control espanyola en matèria de protecció de dades personals: l’Agència Espanyola de Protecció de Dades Personals (www.agpd.es).

Les dades personals sol·licitades i recollits per www.catweb.cat -a través dels diversos formularis de recollida de dades d’aquesta web o de qualsevol dels correus electrònics de la companyia- seran tractades en tot moment d’acord amb la normativa vigent de protecció de dades de caràcter personal. Des del 25 de maig del 2018, s’aplica el Reglament (UE) 2016/679; així com la Llei Orgànica que es redacti per incorporar i adoptar el contingut d’aquest.

Cal indicar que la seguretat tècnica en un mitjà com Internet no és inexpugnable, de manera que podrien existir actuacions il·lícites per part de tercers aliens a CATWEB WEBHOSTING, S.L.U. En el cas d’actuacions de tercers, CATWEB WEBHOSTING, S.L.U. no és responsable d’aquestes. Ara bé, l’empresa es compromet a comunicar a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades qualsevol bretxa de seguretat que afecti les dades de caràcter personal; així com de facilitar tota la informació necessària perquè es puguin determinar i exigir responsabilitats als causants dels danys.

La informació personal es recull en www.catweb.cat a través de:

-El Formulari de Contacte ( ‘Contacta amb nosaltres’);

-El correu electrònic info@catweb.cat

-El Formulari de Registre de client

-El Formulari de Partners

Qualsevol altre métodoque ens permeti recaptar dades personals i emprar-los per oferir el millor servei possible, com per exemple pel que fa a les galetes.

Els enllaços a tercers que poguessin trobar-se a la web no es veuen afectats per aquesta Política; pel que serà necessari consultar la política de protecció de dades de cadascuna de les webs allotjades en aquests enllaços.

Finalment, s’ha de tenir en compte que aquesta web compta amb els serveis de Google Analytics, per la qual cosa és altament probable que s’instal·lin cookies al seu equip informàtic per a realitzar estadístiques de l’activitat a la web dels visitants i usuaris registrats. Per a més informació, no dubteu a visitar la nostra Política de Galetes. En aquest sentit, CATWEB WEBHOSTING, S.L.U. també podrà tractar les seves dades, un cop anonimitzades, per a fins estadístics, amb l’objectiu d’optimitzar la qualitat dels nostres serveis.